Referenties

 
De Heus Maasbracht
 
Ferm O Feed
 
Agrifirm E-consignatie

Onze Experts

Actemium Eindhoven

Business Unit Manager
mark.beugelsdijk@actemium.com
+31(0)88 83 18 700

 
Stel een vraag

Feed trends

Eén van de feed trends is dat de schaalgrootte in de feed omhoog gaat. De verwachting is dat de groei tot 2020 zal aanhouden. Dat betekent: meer vraag naar productie. Die zal de komende jaren meer en meer buiten Europa plaatsvinden, zoals in Zuid-Amerika en Azië. Om in deze schaalvergroting de efficiency te waarborgen en uit te bouwen, is standaardisatie noodzakelijk. Om u hierbij te ondersteunen werken we met u samen om uw processen efficiënter te krijgen, met borging van (Europese) wetgeving omtrent track & trace.

Industry 4.0

Standaardisatie maakt productiedata beschikbaar voor meerdere lagen in de organisatie: iedereen kan meekijken. Zeker in combinatie met ‘The Internet of Things’ waarin verschillende installaties en (mobiele) apparaten steeds beter met elkaar communiceren en informatie uitwisselen. Deze connectiviteit levert allerlei nieuwe data en managementinformatie op, die verdergaat dan het productieproces alleen. Uiteindelijk wilt u dat deze zaken concreet iets voor u betekenen. Actemium kan u daarbij helpen door samen met u een nuchtere blik te werpen op welke innovaties uw business verder kan ondersteunen.

Lees via de onderstaande links meer informatie over hoe Actemium u kan ondersteunen op het gebied van:

Feed Design Lab

Feed Design Lab

Actemium is partner van het Feeddesignlab. Ondernemers en organisaties die actief zijn in de diervoederindustrie, ingrediënten en grondstoffen en/of diervoedertechnologie, komen hier samen om kennis te delen. Onder andere hierdoor zijn wij continu op de hoogte van de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen.

Contact

Wilt u weten hoe u uw productieproces kunt optimaliseren? Neem dan contact met ons op en krijg een vrijblijvend advies.

 
 
 
&nbp;

Het gebruik van cookies stelt ons in staat u een optimale gebruikservaring te bieden. Klik op OK! om akkoord te gaan met ons cookiebeleid. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close